Over ons

DE MENSEN ACHTER RALFIES COFFEE

Ralf Krekels

Hallo. Ik ben Ralf. Kopje koffie? Graag! Ik hou van koffie. Koffie ruiken, proeven en drinken. Genieten. Door dit ritueel jarenlang te doen en via mijn werk ook veel met koffie bezig te zijn, is mijn interesse alleen maar meer geworden. En heb ik door de jaren heen aardig wat ervaring op mogen doen. Nieuwe soorten proeven, uitzoeken wat lekker is.

Langzaam ging het vlammetje een eigen koffiemerk te hebben harder branden en heb ik een partner gevonden die mijn koffieblends gaat branden. Een partner die precies bij mij past. We zijn op een persoonlijke manier aan de slag gegaan. Dus weer ruiken, proeven en testen zodat we naar complete tevredenheid een tweetal hoogwaardige koffiemelanges hebben ontwikkeld om zo een mooi persoonlijk product in de markt te zetten.  En nu mag ook u ze proeven. Hopelijk bevallen ze u net zo goed dan ze dat mij doen

Wendy Krekels

Hallo. Ik ben Wendy. Getrouwd met Ralf. Kopje koffie? Als u meedrinkt, graag. Voor mij is koffiedrinken namelijk meer een gezelligheidsding. Daarom zijn er in deze webshop ook leuke pakketjes te vinden om een extra gezellig en lekker kopje koffie of cappuccino te maken. Om als cadeautje te geven, of voor jezelf natuurlijk.

Door de hobby van mijn man in de koffie ‘gerold’ en daardoor het product steeds meer gaan waarderen. Inmiddels is mijn kennis groter geworden en kan ik u best aardig adviseren bij uw koffiekeuze.

Schuiven naar boven